Το παιδί μου αρνείται να φάει στον παιδικό!

Ένα πολύ συχνό πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γονείς είναι η άρνηση των παιδιών τους να φάνε, όταν βρίσκονται στον παιδικό σταθμό.

Διαβάστε Περισσότερα

Η διατροφή του καλοκαιριού

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιρού, η θερμοκρασία έχει ανέβει σε πολύ υψηλές τιμές και οι περισσότεροι λίγο ή πολύ έχουν προγραμματίσει μια απόδραση, έστω και ολιγοήμερη, για ξεκούραση, χαλάρωση και επανάκτηση δυνάμεων για τον δύσκολο χειμώνα που πρόκειται να έρθει.

Διαβάστε Περισσότερα

Πανελλήνιες εξετάσεις και σωστή διατροφή

Λίγες μόνο εβδομάδες απομένουν πριν την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων και το άγχος και η ένταση κυριαρχούν στην ψυχολογία των υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Παιδιά και διατροφή

Η παιδική παχυσαρκία είναι νόσος που μαστίζει όλες τις ανεπτυγμένες κοινωνίες. Η Ελλάδα έρχεται 1η στην Ευρώπη και 2η στον κόσμο σε ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας. 

Διαβάστε Περισσότερα

Τα 9 λάθη που σαμποτάρουν τη δίαιτα

Απλά λάθη που κάνουμε στη δίαιτα μπορεί να μας οδηγήσουν στο να παρεκκλίνουμε από το στόχο μας να χωρέσουμε στο αγαπημένο μας τζιν. Αν η ζυγαριά φαίνεται πως έχει κολλήσει και το βάρος σας μειώνεται μόνο για να επανέλθει, υπάρχει πιθανότητα να έχετε κάνει μερικά από τα παρακάτω 9 λάθη.

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2